Protestantse Gemeente Andijk & Wervershoof | Trouwlocatie
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-349541,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,paspartu_header_aligned,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Trouwlocatie

Een unieke en feestelijke gebeurtenis.

Trouwen in De Kapel

Een unieke trouwlocatie

Mensen die met grote regelmaat een kerk bezoeken en gelovig zijn, zullen het vanzelfsprekend vinden om in de kerk te trouwen en God te betrekken in hun huwelijksleven. Bij deze mensen zal God centraal staan in hun huwelijk en in de opvoeding van de kinderen. Maar ook voor mensen die zelden in de kerk komen is dit een unieke belevenis.

Voor de mooiste dag van je leven

Wanneer jullie besloten hebben om in De Kapel te trouwen dan kunnen jullie een afspraak maken met Dhr. Jan Gorter op telefoon 0228 59 29 57 of via e-mail jangorter58@gmail.com, wij heten jullie van harte welkom.