Organisten in De Kapel | Protestantse Gemeente Andijk - Wervershoof | Kerk Andijk, De Kapel
350455
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-350455,page-parent,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,paspartu_header_aligned,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-352192

Organisten in De Kapel

Een muzikaal samenzijn.

Andrew Orme

Met muziek ben ik opgegroeid. Het heeft in mijn ouderlijk huis, in Noord-Ierland, altijd een grote rol gespeeld. Als 6-jarige kreeg ik zangles, op mijn 7e pianoles. Niet lang daarna begon ik ook met orgel en…

Cilia Koenis-Gerdes

Als kind luisterde ik al naar radio 4 (distributie-radio! altijd helder, zuiver geluid). Toen ik 15 was, kwam voor mijn oudste zus een piano in huis. Wij speelden daarop de bekende

Wim Broer

Wat een aardig toeval dat collega organist Henk Vogelsang net als ondergetekende, met ds. Boogaard als voorganger, zijn eerste orgeloptreden vierde. Zo zullen er nog wel enkele overeenkomsten te…

X