Ontmoetingsochtend: Thema Eenzaamheid | Protestantse Gemeente Andijk - Wervershoof | Kerk Andijk, De Kapel
352159
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-352159,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,paspartu_header_aligned,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-352192

november, 2023

wo08nov10:00wo11:30Ontmoetingsochtend: Thema Eenzaamheid10:00 - 11:30

Informatie

‘Eenzaamheid en hoe ga ik daarmee om’

(datum gewijzigd tov activiteitenboekje)

In De Kapel te Andijk, verzorgt op woensdagmorgen 8 november van 10.00 – 11.30 uur mw. Trudy Bakker, Transformatie therapeut en ervaringsdeskundige, een lezing ‘Eenzaamheid en hoe ga ik daarmee om’.

Ongeveer de helft van de volwassen Nederlanders voelt zich eenzaam. Er rust nog steeds een taboe op eenzaamheid. Alsof het een schande is dat het jou overkomt. Terwijl het iedereen kan overkomen. Daar hoef je je niet voor te schamen. Eenzaamheid kan vele oorzaken hebben.

Contacten kunnen veranderen of verloren gaan door omstandigheden waarop je zelf weinig tot geen invloed hebt. Ja, de invloed van eenzaamheid is groot en doet pijn, waardoor je naar afleiding gaat zoeken. Hulp van de omgeving kan helpen, maar uiteindelijk zul je beseffen dat je er zelf mee aan de slag moet gaan om de eenzaamheid te doorbreken. Om van daaruit te ontdekken wat er mogelijk is op het gebied van welzijn in de vorm van zorgen voor jezelf.

We willen u graag welkom heten in De Kapel om onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers elkaar te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom.

Na de lezing is er alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen.

Tijd: 10.00 – 11.30 uur

X