Protestantse Gemeente Andijk - Wervershoof | Kunst- en Tuinroute 2019

mei, 2019

za25mei10:00za17:00Kunst- en Tuinroute 201910:00 - 17:00

Kunst- en Tuinroute 2019

Het is ieder jaar weer genieten van fraaie tuinen, prachtige kunstuitingen, interessante verzamelingen. En van elkaar natuurlijk. Want de route staat ook garant voor leuke ontmoetingen met andere mensen. Ook dit jaar laten veel Andijkers anderen meegenieten van dat waar zij zelf ook zo van genieten: van hun tuin, van hun hobby, van hun creativiteit en muzikaliteit. Zij stellen hun huis, tuin of atelier open voor bezoekers en bieden zo een boeiende route met veel tuinen, verzamelingen, exposities, muziek en zang, creaties van glas, karton, klei, hout, metaal enzovoort. Ook diverse museums zijn open deze dag.

Starten op 4 plaatsen

Dit jaar staat de route gepland op zaterdag 25 mei. Route open van 11.00u tot 17.00u. Er kan gestart worden op 4 plaatsen: de R.K. Kerk, Bangert 26, De Kapel, Middenweg 48, de Gereformeerde Kerk, Middenweg 4 en op Hornpad 2 bij de familie Groot. Deelname is gratis en u krijgt een kaart van Andijk mee met daarop informatie wat waar te zien en te beleven is. De locaties zijn herkenbaar aan vlag en gele wimpel. Kom en geniet mee! Tot ziens!

Expositie in De Kapel

Uit de verzameling van Jolanda Alles zijn er geborduurde schilderijen te zien.
Hessel de Greeuw is er met zijn foto’s van de Andijker gemeenschap.
Van Willem Roes kunt u zijn verzameling reclamepennen bekijken.