Protestantse Gemeente Andijk - Wervershoof | Kerk Andijk, De Kapel | Kerkdiensten t/m 24 januari afgelast
ajde_events-template-default,single,single-ajde_events,postid-351372,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,paspartu_header_aligned,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

januari, 2021

zo24jan10:00Kerkdiensten t/m 24 januari afgelast10:00

De kerkenraad van de PG Andijk-Wervershoof, De Kapel, heeft i.v.m. het Corona-virus besloten om haar kerkdiensten vooralsnog tot en met 24 januari af te gelasten.

We voelen als kerkenraad ook de verantwoordelijkheid voor de gemeente die op zondag bij elkaar komt. We willen daarom de adviezen van de autoriteiten niet negeren en hopen dat hiervoor begrip is, ondanks de verregaande consequenties.

Mocht er aanleiding zijn om dit beleid te wijzigen, dan zullen we dit zo snel mogelijk bekend maken. Houd hiervoor de website van onze kerk ook in de gaten.

Namens de kerkenraad,

Gert Scholten, Pastor